Hästfoder - köp Hästfoder, Hästfoder Nyheter, Hästfoder Pris

Nyhetsbrev nr 93

Månaderna går och januari månad har precis passerat. Vi välkomnar februari månad med lite solsken och vackert väder. Våren kanske börjar närma sig, dock inte med stormsteg. Vintern lär ju inte vara slut i första taget. Men man kan ju alltid hoppas.

Nyheter i februari:

Longergjord från Zilco

 

Träns med tillbehör till distansritt (BESTÄLLNINGSVARA) Är du intresserad kom in i butiken så hjälper vi dig.

Hippo Musli Top

Fakta HippoTop Müsli

HippoTop Müsli är ett foder för alla hästar framtaget i samarbete med Hästartisten och Tv-profilen Tobbe Larsson.  Tobbe Larsson använder idag HippoTop Musli med resultat som harmoniska och aktiva hästar med en skinande hårem där en väl fungerande mage och god hälsa är en viktig grund.

 Havre har uteslutits och all ingående spannmål, däribland majs, har värmebehandlats för att förbättra stärkelsens tillgänglighet och öka energiutnyttjandet. Betfiber ingår som ytterligare en skonsam energikälla. Jästkulturen Diamond V förbättrar också den magfunktionen. Potatisprotein och sojamjöl bidrar med högvärdigt protein och linfrökaka ingår bland annat för att den anses ha en lugnande inverkan på tarmen. Flertalet B-vitaminer, däribland biotin är tillsatta. Selen och E-vitamin som är viktiga bl.a. för immunförsvaret och prestationen är tillsatta i form av selenjäst och naturligt E-vitamin.

D-bett med roterande mitt del. Storlek 12,5cm

 

Varma Hälsningar

Täby Stall & Foder

 

Catharina & Kjell

Täby Stall o Foder ABTelefon: 08-630 06 90Webbplatskarta