Hästfoder - köp Hästfoder, Hästfoder Nyheter, Hästfoder Pris

Nyhetsbrev   12/2013

Jul, jul strålande jul, glans över vita skogar..

Vi sjunger oss in i jultider med en härlig jul sång, en tid som förmedlar glädje och lycka. Inte för att det är årets sista nyhetsbrev,men att vi får blicka frammåt mot 2014 och lämna 2013 bakom oss. Med dessa ord hoppas vi på ett nytt fint häst år för er alla.

 

Vi vill även ge er alla ett litet tips in för högtiderna som ska firas. Alla dessa högljudda fyverkerier som skrämmer många djur. Öronbollar är ett av tipsen att minska ljudet när det smäller runtomkring. Det finns även lugnade örter på marknaden och Placid Mix finns i butiken och kan hjälpa den stressade hästen.

I slutet på Nyhetsbrevet finner du våra öppettider under Jul & Nyår, tänk på att det är många röda dagar som vi har stängt. För er som handlar via mejl/telefon/webshop, se till att ni beställer i tid för att få era produkter innan jul. Sista beställnings dag är den 16 December kl:12:00!

I butiken fylls det just nu på med en hel del vinter produkter som handskar, stövlar, täcken osv. Dessa finns även att beskåda på vår hemsida.

Nu till lite nyheter som har kommit in i butiken:

ü    Pannlampa från petzl

ü    Reflexväst S-L

ü    Magic Gloves med touch funktion

Årets hetaste Julklappstips

ü    Vinterskor Alaska – snygga stall & ridskor, håller fötterna varma under de kalla vinter månaderna

ü    Rykpåse i Canvas från Bortiq – Innehåller 1 st Bananborste arenga, 1 st Bananborste Tagel, 1 st Man & Svans borste, 1 st Midjeborste Mexfiber, 1 st Midjeborste Supersoft, 1 st Putsludd och Ryktpåse. Till kanon pris.

ü    Tegera Vinterhandske- Varm och Smidig vinterhandske I getnarv.

ü    Magic Brusch

ü    Väggklocka – finns med  3 olika motiv

ü    Halsband- med hästmotiv

ü    Örhängen – med hästmotiv

ü    Boken Colorado – Ungdomsbok i hästmiljö   

ü    Buff i merino Ull – En Buff blir vad du gör den till! Mössa, halsduk, bandana, cap, vindskydd, hjälmhuva, hårband etc. En buff kan användas av alla och den skyddar dig mot vind, kyla, sol och damm under dina friluftsaktiviteter.

ü    SSG Handskar Vinter –Är populära fleecefodrade handskar i hjortskin

ü    Den stora foderboken- är en övergripande foderbok som tar upp relevanta områden kring utfodring och ger läsaren en bra förståelse om utfodring av hästar.

Fler nyheter kan ni även beskåda på vår hemsidan under fliken «Nyheter» där även gamla nyhetsbrev kommer att ligga kvar.

 

Följ oss på facebook och gilla /dela !

Vi önskar er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År” !

Hälsningar

Catharina & Kjell

 

Se nyhetsbrevet i orginal klicka här

 

 

Täby Stall o Foder ABTelefon: 08-630 06 90Webbplatskarta