Hästfoder - köp Hästfoder, Hästfoder Nyheter, Hästfoder Pris

Nyhetsbrev   1/2015

Det var inte länge vintern höll i sig i år och nu är våren på ingång, gräset börjar växa, fångrisk perioderna börjar och hästarna tappar sin vinterpäls.

För fång hästar kan det vara bra att vara extra försiktig vid utsläpp i gräshagar, just när gräset börjar spira och att man succesivt ökar tiden i utemiljön. Man kan även påbörja i förebyggande syfte ge levande bakteriekultur som tex. Protexin Gut Balancer och/eller örtblandningen Lami-Free som fungerar utrensande och understödjer återväxten av hoven. Pälsfällningstider , då kan man ge B-vitamin som en kur på 14 dagar.Detta gäller i första hand för de som verkar lite vårtrötta och loja. Nu har vi hemma både flytande produkter från Hippo & Biofarmab samt pelleterad B-vitamin från Krafft och Foderjäst från Hippo.

 

Nytt foder från Dodson & Horrell Cushcare Condition- är ett foder med lågt innehåll av socker(4%) och stärkelse (6%) till hästar och ponnyer med speciella behov av ämnesomsättningsreglering.

 

I butiken fylls det just nu på med en hel del vår produkter.Dessa hittar ni även i vår webshop.

Nyheter

·         Cosequin ASU 1400gr- är ett patenterat avancerat kosttillskott för hästar med ledproblem och nedsatt rörlighet, samt för hästar som utsätts för hård belastning.

·         Krafft B-vitamin pellets 3kg eller10kg

·         Foder som beställningsvara- Gain, Spillers, Dynavena, Havens, Equsana.

·         Equitop Gonex- är ett naturligt fodertillskott, som innehåller näringsämnen som är viktiga för ledernas funktion.

·         Equitop Pronutin- understödjer den normala funktionen i magsäcken slemhinna och hjälper till att skydda slemhinnan mot magsyra.

·         Equitop Myoplast- är ett högkvalitativt fodertillskott utvunnet från alger. Det innehåller 18 olika aminosyror, som är naturliga byggstenar i hästens muskulatur, i en unik sammansättning.

·         Stallpellets- tillverkas av sågspån och är ett tidsbesparande och kostnadseffektivt underlag som också ger en fräsch och nästintill dammfri stallmiljö. Pris ex.moms: 39,20kr/ styck 14kg, går att få direktleveranser

·         Tekna benskydd- för terräng strl: Cob & Full Färg svart

·         Tekna Senskydd- Formpressade, mjukfodrade och runtomskyddande. Vit dekorsöm. Kardborreknäppning.Strl:P,C  & F.

·         Tekna Strykkappor- Formpressade, mjukfodrade och runtomskyddande. Vit dekorsöm. Kardborreknäppning. Strl: P, C & F

Fler nyheter kan ni även beskåda på vår hemsidan under fliken «Nyheter» där även gamla nyhetsbrev kommer att ligga kvar.

GILLA – DELA OSS PÅ FACEBOOK!

Håll utkick på vår facebook sida, snart är det dags för en tävling igen.

 

Våra öppettider under Påskhelgen

Skärtorsdag                        10-15

Långfredag                         STÄNGT

Påskafton                            10-14

Påskdagen                          STÄNGT

Annandag Påsk                  STÄNGT

7/4                                         10-18

 

Glad Påsk önskar vi alla våra kunder!

Catharina & Kjell

 

Nyhetsbrev i orginal form

 

 

Täby Stall o Foder ABTelefon: 08-630 06 90Webbplatskarta