Hästfoder - köp Hästfoder, Hästfoder Nyheter, Hästfoder Pris

EQUSANA   

Equsana är latin och betyder "sund häst". Det är också namnet på Danmarks största och bäst säljande hästfodermärke. I namnet Equsana ligger samlat erfarenhet, vetenskap, rådgivning och produktutveckling. Med en produktpalett på över 70 kvalitetsprodukter, kan du vara säker på att du kan hitta en produkt som passar just din häst.

Hästfoder

Equsana Senior

Equsana Senior är ett smakfullt foder, speciellt framtaget till hästar äldre än 16 år. Äldre hästar har ofta problem med att hålla hull och har framför allt ett behov av lättillgänglig energi, som hjälper hästen att bibehålla eller öka sin vikt. Hög smaklighet för att förbättra aptiten. Proteinkvalitén är hög för ökat upptag för att hästen lättare ska kunna bygga muskelmassa. 15 kg.

Müslifoder
Lättuggat
Smakligt
Innehåller jäst och linfrö
Lättsmälta fiber
Färdigfoder

Equsana Recover


Equsana Recover ligger väldigt lågt i energi och är framtagen till hästar som står, oftast som konvalescenter. Fodrets låga stärkelseinnehåll gör att fodret lämpar sig även till hästar som ska eller bör gå ner i vikt eller hästar som står på box. Högt fiberinnehåll som kommer från råvaror som: äpple, hö och lusern. Med sitt innehåll av organiska mineraler, ger det en friskare häst, genom ett starkare immunförsvar. 15 kg.

Starkare immunförsvar
Bättre hovkvalité genom jäst och antioxidanter
Låg stärkelse, endast 9 %
Müslifoder

Equsana Iceland


Equsana Iceland är ett koncentrerat färdigfoder och förser islandshästen med alla de nödvändiga vitaminer och mineraler de behöver, även vid mindre givor. Ofta vill man inte ge höga kraftfodergivor till just islandshästar, därför lämpar sig detta foder till just islandshästar, men även ponnyer, fjordhästar och kallblod. Organiska mineraler är tillsatta för allra bästa upptag, som ger en starkare hovkvalité och ett bättre immunförsvar. 15 kg.

Innehåller Omega-3 som bla ger en bra pälskvalité
Svavel som gynnar bildningen av leder och brosk
Hög andel fiber
Täcker vitamin/mineralbehovet även vid mindre givor

Equsana Health Fibre


Equsana Health Fibre är ett rent fiberfoder som används till hästar som inte kan utfodras med spannmål eller där man önskar ett koncentrat och vill blanda själv med eget spannmål, tex havre eller korn. Innehåller välsmakande fiber från äpple som skapar en god balans i tarmen. Endast 9 % stärkelse. 15 kg.

Passar alla hästar
Kan med fördel ges till stärkelsekänsliga hästar eller hästar med övervikt
Till hästar med mag/tarm störningar
Tillsätt mineraler och vitaminer
Bra att ge om grovfodret inte innehåller mycket fiber NDF under 700

Equsana Power Flakes BESTÄLLNINGSVARA


Equsana Power Flakes är ett färdigfoder i pelletsform med majsflingor och ångbehandlad korn för ökad smältbarhet. Ger extra energi som kommer från behandlad stärkelse, som därmed är skonsam för den aktiva hästen. Med sin struktur, ger den hästen längre tuggtid, som stimulerar salivproduktionen. Detta är positivt för magen. 15 kg.

Omega-3 för bättre hälsa
Smakligt högprestationsfoder, majs är smakligt!
All ingående spannmål är värmebehandlad
För den aktiva sporthästen

Equsana Horse Mix BESTÄLLNINGSVARA


Equsana Horse Mix är ett pelleterat färdigfoder, som innehåller spannmål, fiber, och protein. Omega-3 är tillsatt för att öka immunförsvaret. Passar alla hästar i lätt till medel träning. 15 kg.

Mycket smakligt
Innehåller örter för ökad smaklighet
Hög fiberhalt, gynnar mag/tarmfloran

Equsana Active BESTÄLLNINGSVARA


Equsana Active är ett tillskottsfoder i koncentratform. Tillsammans med grovfodret täcker Active hästens dagliga behov av mineraler, vitaminer och protein. Energi tillsätts med fördel vid träning/tävling eller om hästen behöver öka i hull. 15 kg.

Omega-3 för ökat immunförsvar
Koncentrat i musliform
Innehåller poppad korn som är en skonsam källa för hästens mage
Låg stärkelse

Equsana Alfa Omega BESTÄLLNINGSVARA


Snittad lucern med en tillsats av både soja- och linfröolja. Oljorna ger en helt dammfri produkt och tillför värdefull energi i en form som inte stör pH-balansen i tarmen.

Kombinerat med lucernens nästan obefintliga innehåll av socker och stärkelse gör Equsana Alfa Omega till ett mycket skonsamt foder och rekommenderas exempelvis till hästar med tendens till fång.

Linfröoljan är rik på Omega-3- och Omega-6-fettsyror vilka har en positiv effekt på hästens päls, hull och välmående. Fodra Equsana Alfa Omega som enda grovfoder eller komplettera med hö eller hösilage.

 

Equsana Lucern BESTÄLLNINGSVARA


Equsana Lucern är lusenhackelse med tillsatt melass. Det ger ett dammfritt och mycket smakligt foder. 

Equsana Lucern är en god och naturlig källa till energi, protein och lysin för hästar. Grovfodret ger smältbara fibrer och bidrar till en god miljö för mikroorganismerna i tjocktarmen.

Equsana Lucern är mycket lämpligt i alla foderstater där man vill tillföra extra protein och skonsam energi, exempelvis till hästar i avel och tillväxt, samt arbetande hästar. Fodra Equsana Lucern som enda grovfoder eller komplettera med hö eller hösilage.
 

Täby Stall o Foder ABTelefon: 08-630 06 90Webbplatskarta