Hästfoder - köp Hästfoder, Hästfoder Nyheter, Hästfoder Pris

DYNAVENA HÄSTFODER

 

Kraftfoder till din häst som stimulerar & förenklar matsmältningen


Vårt hästfoder har en mycket hög smältbarhet. Fodret innehåller ångkokt spannmål med mycket naturliga alger, omega3, omega6 samt nyttiga fetter från växtriket. Kraftfodret stimulerar och förenklar hästens matsmältning och hästens matsmältningssystem blir inte överbelastat.

Dynavena hästfoder är ett foder som är enkelt att ge till din häst. Du behöver inte blanda med andra tillskottsfoder, allt finns redan i fodret. Använder du Dynavena Mixt, Activ’50 eller Activ’20, tillsätter du endast havre eller korn. Glöm inte att utgå från ditt höfoder!

Både du och hästen ser vad du ger!

Du kan med blotta ögat se och smaka på varje beståndsdel i fodret. Din häst får ett fiberrikt, välbalanserat, torrt foder med vegetabiliska, lättsmälta fetter som kommer från frö- och spannsmålskärnorna, vilket kommer att ge din häst renare tarmväggar.
Fodret innehåller inga tillsatta koncentrerade oljor.

Dynavena ger ett extremt muskeluppbyggande kraftfoder till din häst. Proteinkällorna är speciellt utvalda för att bygga muskler. Du får ett hästfoder som innehåller minimalt av snabba kolhydrater som sockermelass och stärkelse.

DYNAVENA – ACTIV’

Activ’ innehåller sex olika foder; Activ’ 20, Activ’ 50, Activ’ 100, Activ’ Cool, Activ’ Fib och nya Activ’ Protect. Det ger dig möjlighet att välja det bästa alternativet för just dina krav på häst och ekonomi.
Upptagninsförmågan hos en häst på ett ångkokt spannmål är ca 30% högre än på hel och krossad havre eller kort (även om det är nykrossat).

Om du följer grundförutsättningar med bra hö och rätt blandningar av Dynavenas foder och spannmål, kan vi garantera dig att din häst får ett rätt avvägt och maximalt muskeluppbyggande foder.
Med ALLA vitaminer, även E-vitamin, Biotin och övriga mineraler och Lysiner väl tillgodosedda.

DYNAVENA – UPPFÖDARFODER

Elevage och Mixt är ett aptiteratande foder som tillför stora mängder lättsmälta proteiner, i synnerhet hydrolyserande växtproteiner med höga halter av aminosyror och essentiella fettsyror.
Fodret tillgodoser makronäringsämnen (fosfor, kalcium och magnesium) och spårämnen (koppar, zink, järn, kobolt) som främjar ben- och muskelvävnaden hos föl under stoets dräktighetstid och under digivningen.
Fodret är mycket lättsmält (flingor, vegetabiliska oljor) vilket gör att det uppfyller omfattande energibehov, utan att överbelasta hästens matsmältningssystem.

Elevage är en produkt som bekräftas av de största i branschen och har redan använts av många mästare i alla grenar.

Mixt höjer upp smaken på spannmålsfodret och ger samtidigt hästen väl avvägda foderransoner.

Att ge Foaly från de första månaderna förbereder fölet för en annan föda än modersmjölken. Spannmålen som ingår är ångkokta och i flingform, vilket ger en bättre smältbarhet och är viktigt för en unghäst som ännu inte har enzymer att smälta rätt spannmål.
Foaly innehåller mjölk, spårämnen samt frukt- och oligosackarider som garanterar en regelbunden och harmonisk uppväxt. Fölets framtid bestäms till stor del under första livsåret så Foaly är en garanti för en lyckad framtid.

DYNAVENA – SPECIALFODER

Dynavena har tre olika kompletteringsfoder. Mash är ett lugnande och läkande foder för hästens alla inre organ.
Brick är ett koncentrerat höfoder av mycket hög kvalitet. Senior är anpassat för äldre hästar. Quietude  – lugnande, hjälper till att bekämpa stress.

Täby Stall o Foder ABTelefon: 08-630 06 90Webbplatskarta